Skip to main content

NIEUW ! VORENPACKER KERNER

PACKO AGRI en KERNER, de Duitse fabrikant van materieel voor grondbewerking en zaaibedvoorbereiding, melden met genoegen dat ze een overeenkomst hebben gesloten vanaf juli 2015 voor de exclusieve verdeling van frontpackers en rollen van KERNER op de Belgische markt.

Het familiebedrijf Kerner werd opgericht in 1990 en is gevestigd in Duitsland (Beieren).  In verschillende landen behoort deze constructeur tot de marktleiders inzake machines voor grondbewerking en zaaibedvoorbereiding.

De beslissing van Kerner om Packo Agri te kiezen als verdeler werd vooral ingegeven door het feit dat Packo Agri, dankzij de structuur van haar netwerk, in gans België kan opereren.

Deze verbreding van het gamma laat Packo Agri toe om de klanten een nog completer gamma aan te bieden en de ideale oplossing aan te reiken inzake grondbewerking en zaaibedvoorbereiding.

Gebruikers van de frontpackers en rollen van Kerner mogen er zeker van zijn dat ze bij Packo Agri en haar netwerk van verdelers kunnen rekenen op een onthaal en een dienstverlening die in overeenstemming zijn met de kwaliteit van de machines waarmee ze werken.

De eerste machines zullen voorgesteld worden op de beurs van Libramont (24-27 juli) en op de Internationale Werktuigendagen voor de land- en tuinbouw in Oudenaarde (26-27 september).